Onderneming

Vrachtwagen

Welke verzekeringen kan je afsluiten voor je vrachtwagen?

BA motorrijtuigen-verzekering

De BA verzekering dekt de schade aan derden, inclusief sistership-clausule. Een aanrijding tussen twee voertuigen uit je eigen wagenpark geeft vaak voer voor discussie. Niet met deze complete BA-verzekering want dankzij de sistership-clausule draai je nooit zelf op voor de kosten.

Omnium-verzekering

Je geniet van de breedste en meest kwalitatieve Omnium-dekking op de markt. Bijna alle schadeoorzaken zijn standaard verzekerd. Reken op een bijstandskaart bij ziekte of ongeval, de mogelijkheid tot terugbetaling van onbeperkte depannagekosten en een dekking voor haakslaankiepenladingverschuiving of zware menselijke fouten.

Rechtsbijstandsverzekering

Vertrouw op onze professionele juridische hulp bij geschillen met medewerkers, klanten of leveranciers. Onze experts kennen de transportsector als hun broekzak en staan je bij met raad en daad.

CMR verzekering

De CMR- of transportaansprakelijkheidsverzekering dekt mogelijke schade aan je vrachtgoederen. Deze verzekering dekt ook diefstal en wordt volledig aangepast aan de specifieke noden van uw bedrijf.

CTA verzekering

Wie transportmateriaal huurt of leent van derden, is altijd aansprakelijk voor schade of verlies. Met een CTA verzekering is elke container- en traileraansprakelijkheid gedekt en slaap je op beide oren.

Werkmaterieelverzekering

Een werkmateriaalverzekering biedt je 100% zekerheid bij schade aan klein of groot werkmaterieel. Deze verzekering omvat een Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering, een standaard Omniumverzekering en een verzekering Machinebreuk. Je kan optioneel ook een dekking Rechtsbijstand toevoegen.